Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Novinky
03.12.2020
O nás
PANTERMAX je sesterská značka známější KOWAX a využívá její zázemí, servisní a technickou podporu, včetně prodejní sítě v ČR a SR. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
04.01.2021
Vysvětlivky použitých piktogramů
Zde naleznete vysvětlivky použitých piktogramů u všech svařovacích zdrojů. číst celé
04.01.2021
Pojmy a zkratky ve svařování kovů
Co znamenají termíny jako: Invertor, Zatěžovatel, Synegie apod.? číst celé
26.10.2020
Jak správně vybrat samostmívací kuklu?
Jak správně vybrat svařovací kuklu? Při obloukovém svařování (viz. zde) vzniká teplo potřebné k roztavení svařovaného materiálu při hoření elektrické... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc.

Zákazníky hodnocený

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vysvětlivky použitých piktogramů
04.01.2021
Vysvětlivky použitých piktogramů
Zde naleznete vysvětlivky použitých piktogramů u všech svařovacích zdrojů. číst celé
Pojmy a zkratky ve svařování kovů
04.01.2021
Pojmy a zkratky ve svařování kovů
Co znamenají termíny jako: Invertor, Zatěžovatel, Synegie apod.? číst celé
Jak správně vybrat samostmívací kuklu?
26.10.2020
Jak správně vybrat samostmívací kuklu?
Jak správně vybrat svařovací kuklu? Při obloukovém svařování (viz. zde) vzniká teplo potřebné k roztavení svařovaného materiálu při hoření elektrické... číst celé
Jak správně vybrat svářečku?
21.10.2020
Jak správně vybrat svářečku?
Budu svařovat jak v garáži/dílně tak chci svařovat i venku, třeba plot apod. Chci potom svářečku tedy i přenášet. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc.

PANTERMAX® - The power of the beast.

Kde nás najdete

Skotnice 265
742 59 Skotnice

+420 604 644 032
eshop@pantermax.cz

Kontakty
Zákaznická podpora Eshop PANTERMAX
Zákaznická podpora Eshop PANTERMAX
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© PANTERMAX - Copyright a podmínky používání. Změny vyhrazeny. Obrázky pouze ilustrativní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz