Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Novinky
03.12.2020
O nás
PANTERMAX je sesterská značka známější KOWAX a využívá její zázemí, servisní a technickou podporu, včetně prodejní sítě v ČR a SR. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
27.07.2021
Jak vybrat svářečku na doma, s kterou každý kutil dosáhne profi výsledků?
Sváření v domácích podmínkách je nepochybně méně náročné než profesionální práce. Nestojí vám za zády přísný šéf ani náročný zákazník, odpovědnost za ... číst celé
20.07.2021
Střídavý elektrický proud. Poznejte jeho výhody i širokou škálu využití
Střídavý proud se značí zkratkou AC, která pochází z anglického Alternating Current. Protože tento proud v čase mění svůj směr, je přesným opakem stej... číst celé
13.07.2021
Zjistěte, jaké jsou zdroje a využití stejnosměrného elektrického proudu
Jak už vyplývá z jeho názvu, je stejnosměrný elektrický proud tím typem proudu, který protéká elektrickým obvodem pouze jedním směrem. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc.

Zákazníky hodnocený

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak vybrat svářečku na doma, s kterou každý kutil dosáhne profi výsledků?
27.07.2021
Jak vybrat svářečku na doma, s kterou každý kutil dosáhne profi výsledků?
Sváření v domácích podmínkách je nepochybně méně náročné než profesionální práce. Nestojí vám za zády přísný šéf ani náročný zákazník, odpovědnost za ... číst celé
Střídavý elektrický proud. Poznejte jeho výhody i širokou škálu využití
20.07.2021
Střídavý elektrický proud. Poznejte jeho výhody i širokou škálu využití
Střídavý proud se značí zkratkou AC, která pochází z anglického Alternating Current. Protože tento proud v čase mění svůj směr, je přesným opakem stej... číst celé
Zjistěte, jaké jsou zdroje a využití stejnosměrného elektrického proudu
13.07.2021
Zjistěte, jaké jsou zdroje a využití stejnosměrného elektrického proudu
Jak už vyplývá z jeho názvu, je stejnosměrný elektrický proud tím typem proudu, který protéká elektrickým obvodem pouze jedním směrem. číst celé
Jaké přelomové objevy zasáhly do historie svařování? Seznamte se s nimi
06.07.2021
Jaké přelomové objevy zasáhly do historie svařování? Seznamte se s nimi
Historie svařování se začala psát kolem roku 4000 př. n. l., kdy lidé poprvé začali zkoušet tepelně zpracovávat kovy. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc.

PANTERMAX® - The power of the beast.

© PANTERMAX - Copyright a podmínky používání. Změny vyhrazeny. Obrázky pouze ilustrativní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz